25 Eylül 2013 Çarşamba

Motorlu Tente



Motolu tenteler bir adet elektrik motoruyla beraber tentenin açılıp kapatılmasını sağlayan bir tente sistemidir.Asıl olarak tüm otomatik tente sistemlerinde aynı zamanda motorlu sistem olmak zorundadır. Motorlu ya da otomatik tente olarak ayırmamızın nedeni ; halk arasında bu iki deyişlede biliniyor olması.
Motorlu tenteler için kullanılan motorların kalitesi,sistemlerin ömrü için doğrudan etkili olacağı için çok doğru bir seçim yapmamız gerekir.Motorun kalitesi ve kullanılan malzemelerin yanı sıra doğru yapılan bir montajla işçilik tentenizin ömrünü hayli uzatacaktır.
Fakat kesinlikle akılımızdan çıkarmamalıyız ki tentenizin ömrünü birinci dereceden kullanılan tente kumaşının türü ve işçiliği belirler. Kullanılan tente kumaşını daima kaliteli kumaşlardan yaptırmalıyız. Çünkü kumaş ne kadar kaliteliyse tentenin ömrü o kadar uzun olacaktır.
Yine şunuda eklemeliyiz ki,sabit yada dekoratif tente olarak bilinen tente çeşitleri hariç diğer bütün tente modellerinde motorlu sistemler uygulanabilir. Sizde önceden aldığınız bir tente sistemine motor sistemi kurdurmak ya da profesyonel işçilik ve kaliteli kumaşlarımızla bizden motorlu tente sistemi satın alabilirsiniz.Tüm tente modelleri için Pergoleniz.com’u tercih edin.

http://www.pergoleniz.com/Tente/311275731/tente.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder