30 Eylül 2014 Salı

Kafa Topu 2014/2015


Dünyanın en iyi ligi olarak kabul edilen ingiltere premier lige hoşgeldiniz. Lig takımlarından bir tanesini seçerek turnuvaya katılabilirsiniz. Sırası ile karşınıza tüm lig takımları gelecektir. Her takım ile maçlarınız tamamlandıktan sonra 1. olan takıma lig şampiyonluğu verilecekt ve diğer sezon şampiyonlar ligine gitmeye hak kazanacaktır. Şampiyonlar liginde dünyanın en iyi takımları ile karşılaşacaksınız. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1mKcSsD

Zombi Avcısı Komando


Zombiler için özel olarak eğitilen bir komando ile tüm zombileri öldürmeye hazır mısınız ? Zombilerin yaşadıkları adaya baskın yaparak onları yaşadıkları yerden çıkartarak tek tek öldürmeniz gerekiyor. toplam 16 bölümden oluşan oyunumuza 1. bölümden başlayarak ilerliyoruz. Her bölümde zombilerin güçleri daha da arttığından dolayı bitirdiğiniz bölüm sonunda kullanacağınız silahı değiştirmeli yada daha da güçlendirmelisiniz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1mKcSsB

29 Eylül 2014 Pazartesi

Haydut Ruh


Her zaman iyilerin yanında olan kahramanımız, yine düşmanlara karşı mücadele etmeye hazırlanıyor. Haydutlar tarafından kaçırılan bir çok mahsum insan, işkence görmektedir. Bu durumu artık kökten çözmek isteyen kahramanımızı yönlendirerek haydutların bulunduğu kampları basarak mahsum insanları kurtarmaya çalışacaksınız. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1ywtc5m

Viking Savaşı


Asırlar önce tüm dünyaya hükmetmek isteyen viking ordusu, bir çok yerde altın bulmuştur ve bunları düşman güçlerden korumak zorundadırlar. Altının o dönemde tek işe yarayan hazine olduğunu bilen diğer ülkeler, Vikinglerin altınları sakladığı adalara bir bir saldırılarda bulunmaktadır. Her bölüm farklı bir adada altınları koruma görevi alacağınız bu oyunda, size verilen alanlara okçu kulesi yada asker çıkartarak gelen düşmanları geri püskürtmeniz gerekiyor. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1ywtc5j

28 Eylül 2014 Pazar

Jöleleri Patlatmaca


Rengarenk jölelerden oluşan oyunumuza hoşgeldiniz. Oyunda ki amacınız, en az 3 lü olmak şartı ile jöleleri patlatarak sağ tarafta bulunan barı doldurmaya çalışacağız. 6 lı jöle patlattığımız da bomba kazanabilirsiniz ve bu bombayı istediğiniz yerde patlatabilirsiniz. İlk bölümler çok basit bir şekilde başlamakta ve oyun ilerledikçe zorluk seviyesi de yükselmektedir. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1xrPfJ3

BMX Freestyle


BMX bisikleti ile harikalar yaratmaya hazır mısınız ? Oyunun yüklenmesinin ardından kendinize bisiklet ve sürücü ayarlıyorsunuz. Oyunu ilk defa oynayacaksanız eğer, bisiklet seçme hakkınız olmayacaktır. Tüm işlemleri tamamladıktan sonra oyuna başlayabilirsiniz. Oyunda bisikleti yön tuşları ile kontrol edebilir, rampalardan atladığınız da X tuşuna basarsanız eğer hareket yapabilirsiniz. Hareketi havada en ne kadar uzun süre yapabilirseniz o kadar çok puan alabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1xrPcNo

27 Eylül 2014 Cumartesi

3D Koş Kurt Koş


Son zamanların en iyi oyununu sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Diğer koşturma oyunlarından çok farklı bir oyun olan koş kurt koş oyunumuz da sevimimli ve akıllı kurt u kontrol ederek en uzun mesafeye koşturmaya çalışacağız. Oyunumuz 3 boyutlu olduğu için bilgisayarınız da Unity Player programının kurulu olması gerekiyor. Oyun yükleme işlemleri tamamlandıktan sonra yardımcı mod ile oyuna başlıyorsunuz. Size yapmanız gereken hamleler sırası ile gösterilecektir. Daha sonra kariyer moduna girerek oyuna başlayabilirsiniz. Oyun esnasında karşınıza bir çok engel gelecektir, bu engelleri aşarak en uzun koşu rekorunuzu yapmaya çalışacaksınız. Koşu esnasında karşınıza kurt iksirleri çıkacak. Bu iksirleri toplayarak oyun sonunda kurt özelliklerini arttırarak daha eğlenceli bir oyun olmasını sağlayabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1t3VE6f

Futbol Menajeri 2015


Dünyanın tüm ülkelerinin bulunduğu bir takım listesinden bir tanesini seçerek o ülkeyi yönetemeye hazır mısınız ? Oyunun yüklenmesinin ardından karşınıza ülkelerin bulunduğu liste çıkacaktır. Bu listeden dilediğiniz bir ülkeyi seçiyorsunuz ve ardından takım adınızı girerek devam ediyoruz. 2. Ekranımız da takımınıza ait forma ve forma renklerini belirliyorsunuz. Tüm bu işlemlerden sonra takımınızın en büyük ihtiyacı logoyu belirliyoruz. Tüm işemleriniz bittikten sonra online olarak bir oyuncu ile oyun oynuyoruz ve kazanmanız durumunda size hediyeler verilecektir. Maç bittikten sonra takımınızı yönetebileceğiniz sayfa açılacaktır ve bu sayfada takımınıza ait tüm verileri görebilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1t3VGek

26 Eylül 2014 Cuma

Hulk


Süper yeşil kahramanımız HULK yine kontrolden çıkmıştır ve şehri alt üst etmeye başlamıştır. Hulku kızdırmayı başaran askeri güçler şimdi hulku durdurmak için mücadele veriyorlar. İnanılmaz güçlere sahip olan kahramanımız HULK u kontrol ederek şehirde ki tüm binaları hızlı bir şekilde yıkarak bölümleri tamamlamaya çalışacağız. Siz binaları yıkacağınız zaman askeri birlik sizi durdurmak için saldırı güçlerini size göndereceklerdir. Bu noktada çok hızlı davranmanız gerekiyor. Size verilen süre içerisinde bölümleri tamamlamanız lazım. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1t1zeml

Ben 10 Yapboz


Ben 10 ve diğer arkadaşlarına ait yapboz oyununa hoşgeldiniz. Tam 10 farklı yapboz serisinin bulunduğu oyunda ilk önce en basit seriden başlıyoruz. Sağ tarafta yapboz parçaları bulunmaktadır. İstediğiniz yapbozu seçerek koymak istedğiniz yere getirip koyabilirsiniz. Yapboz parçası eğer ters yada yamuk ise üzerine fare ile tıklayarak düzeltebilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1vmkXEr

25 Eylül 2014 Perşembe

Dora Ata Biniyor


Sevimli kahramanımız dora ile harika bir oyun bizleri bekliyor. Bu oyunda kahramanımız ile ata binerek bölümlerde ki şekerleri toplayacağız. Gök taşlarının üstüne ata binmeye hazırlanan dora, tüm şekerleri toplamak istiyor ve sizin yardımınıza ihtiyacı var. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1u18pmi

Hazel Bebek Yüzme Vakti


Okulların kapanması ile birlikte ailesiyle tatile çıkan güzel kahramanımız hazel bebek, tatilde yine tek başına kalmıştır ve ilgiye ihtiyaç duymaktadır. İlk önce hazel bebeğin kaldığı odada bizden istenilenleri sırası ile yapmamız gerekiyor. Bu bölümü tamamladıktan sonra kahramanımızı havuz için hazırlamamız ve daha sonra havuza götürerek havuz partisine katılmasını sağlamamız gerekiyor. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1u18qqw

24 Eylül 2014 Çarşamba

Çiçekçi Kız oyunu


Güzel bir Çocuk Oyunu olan Çiçekçi Kız Oyunu ile karşınızdayız! Oyunda karşınıza gelen çiçekçi kızı kontrol ediyor ve platform üzerinde bulunan çiçekleri toplayabiliriz.
http://bit.ly/1mt7UQW

Kurt İle Kuzu


Yıllardır kurt ile kuzunun arasında geçen acımasız ve oyunları oynadık ve kötü hikayeleri dinledik. Bu oyunumuz da kurt ile kuzu aynı oyunda mücadele ediyor ve ikiside bir birine dost olarak yaklaşıyor. 2 kişilikte oynayabileceğiniz kurt ile kuzu oyununda ki amacımız, zombilerin koruduğu şeker adasında ki tüm şekerleri toplayarak bitiş alanına kadar dikkatlice gitmemiz gerekiyor. Bir çok engel ile karşılaşacağımız oyunda kontrolleri yön yuşları ve w-a-s-d tuşlarını kullanarak yapabiliriz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/ZLM7tD

Gta Araba Hırsızlığı


Dünyada en çok satılan oyunlar listesinde halen 1. sırada olan ve her çıkarttığı serisinde milyonlarca satış yapan oyun Gta nın flash versiyonu sizlerle. 100% Gta gibi olmasada Gta oyunundan esinlenerek yapılan gta araba hırsızlığı oyunumuza hoşgeldiniz. Oyunda ki amacımız otoparklarda park halinde bulunan araçları çalmaya çalışan kahramanımız ile araçları otoparktan çıkartarak çıkış alanına kadar hiç bir yere çarpmadan gitmemiz gerekiyor. Araç ile her hangi bir yere çarpmamız durumunda anında polisler geliyor ve hırsızı yakalıyorlar. Her bölümde zorluk seviyesi artan oyunumuz da iyi eğlenceler.
http://bit.ly/ZLM7d3

23 Eylül 2014 Salı

Hobo Hapisten Kaçış


Cinayet suçundan hapise düşen kahramanımız hobo, hapishanede ki diğer mahkumlar tarafından hiç sevilmemektedir. Gerek pis birisi oluşundan gerekse işlediği suç yüzünden tüm mahkumlar hoboyu öldürmek ister. Günün birinde mahkumların çıkartmış olduğu isyan büyür ve tüm mahkumların kapıları açılır. Bunu fırsat kollayan kahramanımız hemen hapisten kaçmayı düşünmektedir. Tüm mahkumları ve gardiyanları geçerek kaçmaya çalışacağınız bu zorlu oyunda kahramanımızı yön tuşları ile hareket ettirebilirsiniz. Bölüm ilerledikçe hobo ile farklı kombinasyon hareketleri aktif olacaktır ve bunları mahkumlar üzerinde deneyebilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar
http://bit.ly/1sknTmT

Şut ve Gol


Her bölümde en fazla 12 şut çekme hakkına sahipsiniz. Çekeceğiniz şutlar ile ilk önce rakip savunma oyuncularını vurmalısınız. Tüm rakip savunma oyuncularını vurduktan sonra topu kaleye göndererek gol atabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar
http://bit.ly/1sknQY4

22 Eylül 2014 Pazartesi

Maymunu Mutlu Et 7 oyunu


Serinin 7. oyunu olan maymunu mutlu et ile sizlerleyiz. Oyunda yine bir birinden zor bulmacalı bölümler bizleri bekliyor.
http://bit.ly/1wZ8jyc

Zombi Ezmece 2015


Diğer zombi ezmece oyunlarına göre daha farklı bir oyun anlayışı bulunan bu oyunumuz da araçları fare ile kontrol ederek hareket ettireceğiz ve zombileri ezeceğiz. İlerleyen bölümlerde oyun mantığı üst seviyelere çıkan oyunda araçları kuralına göre hareket ettirerek zombileri ezmeye çalışacaksınız. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1rfFb0K

Akıllı Koşucu 3D oyunu


Oyun 3 boyutlu görsellere sahip olduğundan dolayı, oyunu bilgisayarınız da oynayabilmeniz için Unity Programına ihtiyaç duyulmaktadır.
http://bit.ly/1C37cNM

Zombi Adası 3D


Bilgisayar oyunlarını aratmayan oyun grafikleri, harika oyun kontrolleri ve çok iyi düşünülmüş haritası ile zombi oyunlarını seven oyuncularımız için mükemmel bir oyun. Oyunumuz 3 boyutlu olduğundan dolayı Unity programına ihtiyaç duyulmaktadır. Oyunun yüklenmesinin ardından kendinizi bir adanın sahil kısmında bulacaksınız. Hemen yanınızda bulunan varillerin üstünde ki mermi ve yerde ki pompalı tüfeği alarak hızlı bir giriş yapıyoruz. Adanın belli noktalarında bulunan barakalara zombiler saldırı yapmıştır ve yaşayan tüm insanlığı yok etmiştir. Hızlı bir şekilde adanın ormanlık alanında barakaları bularak orada ki zombileri öldürmelisiniz. Oyunun yavaşlatılmış modu ile zombileri öldürürken çok keyif olacaksınız. Yavaşlatılmış moda geçebilmeniz için Q tuşunu kullanabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1wZ85a7

Maymunu Mutlu Et 7


Serinin 7. oyunu olan maymunu mutlu et ile sizlerleyiz. Oyunda yine bir birinden zor bulmacalı bölümler bizleri bekliyor. Her bölümün hikayesi diğer bölüme göre farklı olduğundan dolayı oynadığınız bölümün çözümünü diğer bölümlerde kullanamazsınız. Maymunları mutlu etmeye hazır mısınız ? Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1wZ8jyc

Zombi Adası 3D oyunu


Bilgisayar oyunlarını aratmayan oyun grafikleri, harika oyun kontrolleri ve çok iyi düşünülmüş haritası ile zombi oyunlarını seven oyuncularımız için mükemmel bir oyun.
http://bit.ly/1wZ85a7

Akıllı Koşucu 3D


Oyun 3 boyutlu görsellere sahip olduğundan dolayı, oyunu bilgisayarınız da oynayabilmeniz için Unity Programına ihtiyaç duyulmaktadır. Oyunun yükleme işlemi tamamlandıktan sonra PLAY tuşuna basarak oyuna başlıyoruz. Oyunda polisten kaçan kahramanımızı yön tuşları ile yönlendirerek engellere takılmadan kontrol etmemiz gerekiyor. Amacımız, kahramanımızı dikkatli bir şekilde kontrol ederek en uzak mesafeye koşarak en iyi puanı elde edebilmektir. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1C37cNM

21 Eylül 2014 Pazar

Thing Thing Arena 3 oyunu


Farklı bir oyun tarzı ile herkesin dikkatini çeken ve kısa sürede beğenilen oyun serisi Thing Thing Arena'ya hoşgeldiniz. Bu oyunumuz serinin 3. oyunudur ve
http://bit.ly/1uOJPoU

Orta Çağ Zombileri


Yüzyıllardır süren zombi serüveni bir çok krallık için tehtid oluşturmuştur ve bir çok krallığın çöküşüne sebep olmuştur. 500 yıldır ortalıkta gözükmeyen zombiler bir den bire ortaya çıkar ve ortaçağa hükmeden krallığın topraklarında bulunan köylere saldırmaya başlarlar. Bu durum krallığın istikrarı ve direnişini engellemekte. Zombileri ortadan kaldırmak için özel eğitilmiş askeri birlik kurulmuştur. Bu askeri birliği yönetmek artık sizin ellerinizde. Oyun tamamen Türkçe olmakla birlikte yardımcı modu sayesinde ne yapacağınızı size anlatmaktadır. Herkese keyifli eğlenceler.
http://bit.ly/1muaBSk

Thing Thing Arena 3


Farklı bir oyun tarzı ile herkesin dikkatini çeken ve kısa sürede beğenilen oyun serisi Thing Thing Arena ya hoşgeldiniz. Bu oyunumuz serinin 3. oyunudur ve diğer eski serilere göre daha fazla silah ve farklı düşmanlar demektir. Oyumuzun yüklenmesinin ardından oynayacağınız karakteri dilediğiniz gibi oluşturabilirsiniz. Tüm işlemleri bittikten sonra kana susamış insanların bulunduğu arenaya gideceksiniz. Burada her taraftan üzerinize doğru gelen silahlı düşmanlar olacak, amacınız ölmeden en yüksek sayıya sahip olmaktır. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1uOJPoU

Orta Çağ Zombileri oyunu


Yüzyıllardır süren zombi serüveni bir çok krallık için tehtid oluşturmuştur ve bir çok krallığın çöküşüne sebep olmuştur. 500 yıldır ortalıkta gözükmeyen zombil
http://bit.ly/1muaBSk

20 Eylül 2014 Cumartesi

Meb Oyun 1 oyunu


Akıllı telefonların ve tabletlerin vazgeçilmez oyunu olan Temple Run şimdi elinizin altında ve kolaylıkla oynayabilirsiniz. Oyunun açılması internet hızınıza ba
http://bit.ly/Xz9q8h

Need For Speed 3


Oyunun yapımını üstlenen miniclip ekibi uzun bir uğraş sonucunda harika bir oyunu bizlere sundular. Hızlı ve öfkeli oyunundan esinlenerek yapılan ve grafikleri üst düzey olan bu oyunumuz da ilk önce garajımızdan bir araba seçmemiz gerekiyor. Kazandığımız yıldızlar doğrultusunda seçebileceğimiz araçlardan bir tanesini seçerek oyuna başlıyoruz. Oyun trafiğe açık alanda rakipler ile yapılacaktır. Her oyunda 1. olmamız ve yıldız puanımızı arttırmamız gerekiyor. Yön tuşları ile kontrol edeceğiniz oyunumuzda herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/Z0NR1U

Meb Oyun 1


Akıllı telefonların ve tabletlerin vazgeçilmez oyunu olan Temple Run şimdi elinizin altında ve kolaylıkla oynayabilirsiniz. Oyunun açılması internet hızınıza bağlı olarak 1 dakika gibi bir süre almaktadır. Oyunun yüklenmesi ile birlikte kendinizi oyunun içinde bulacaksınız. Bir piramit de başlayacağınız oyunda arkanızdan sizi kovalayan mumyalar olacaktır. Mumyalara yakalanmadan ve engellere takılmadan altınları toplayarak en yüksek puanı yapmaya çalışmalısınız. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/Xz9q8h

Need For Speed 3 oyunu


Oyunun yapımını üstlenen miniclip ekibi uzun bir uğraş sonucunda harika bir oyunu bizlere sundular. Hızlı ve öfkeli oyunundan esinlenerek yapılan ve grafikleri
http://bit.ly/Z0NR1U

19 Eylül 2014 Cuma

Sevenleri Birleştir 2 oyunu


En eğlenceli 2 kişilik oyunlar arasında yer alan Sevenleri Kavuştur 2 oyununda, aileleri tarafından ayrılmaya zorlanan kız ve erkeği yeniden birleştirmeye çalış
http://bit.ly/YUMEsT

Balık Avı 2 oyunu


Oltalarınızı hazırlayın, büyük bir nehirde balık avına gidiyoruz. Harika bir oyun balık avı sizlerle. Oyunda size 3 farklı nehirde farklı balıklar tutma şansı v
http://bit.ly/1u5ThFM

Balık Avı 2


Oltalarınızı hazırlayın, büyük bir nehirde balık avına gidiyoruz. Harika bir oyun balık avı sizlerle. Oyunda size 3 farklı nehirde farklı balıklar tutma şansı verilecektir. İlk önce Amazon River i seçerek oyuna başlıyoruz. Bu nehirde tutmanız gereken bazı özel balıklar bulunmaktadır. Oltanızı nehire atarak balıkların takılmasını bekliyoruz. Balık oltaya takıldığında hızlı bir şekilde geri sarıyoruz ve doğru balığı yakaladıysak eğer diğer bölüme geçiyoruz. Eğer doğru balığı yakalayamadıysak tekrar oltamızı nehire salıyoruz. Herkese keyifli oyunlar.
http://bit.ly/1u5ThFM

Eski Çağ Adamı 2


Sevgilisi tarafından bir ormanda kafese hapsedilen kahramanımız buradan çıkmanın planlarını yapmaktadır. Aklında hep mısır kraliçesi olan ve sevgilisinden kaçarak mısır kraliçesine ulaşmak isteyen kahramanımız ile eğlenceli ve bir okadar da zor bir yolculuğa çıkıyoruz. İlk önce kafesten kurtulmamız için sessiz bir şekilde anahtarı alarak kafesten kaçıyoruz ve macera başlıyoruz. Her bölümde zorluk seviyesi artan oyunumuz da keyifli eğlenceler.
http://bit.ly/1saaj5p

Balık Avı 2 oyunu


Oltalarınızı hazırlayın, büyük bir nehirde balık avına gidiyoruz. Harika bir oyun balık avı sizlerle. Oyunda size 3 farklı nehirde farklı balıklar tutma şansı v
http://bit.ly/1u5ThFM

Keloğlan ve Cankız oyunu


Keloğlan ile Cankız oyunu en güzel iki kişilik oyunlardan bir tanesi. Bu oyunda Keloğlan'ı kontrol edebilmek için; w,a,d tuşlarını; Cankız'ı kontrol ede
http://bit.ly/1wsbR92

Fatih Harbiye oyunu


Fatih Harbiye oyununda yapmanız gereken, Fatih Harbiye dizisinde yer alan Macit ile Neriman'ı buluşturabilmek. Bunun için hem hızlı hem de dikkatli olmanız
http://bit.ly/YUMCkT

18 Eylül 2014 Perşembe

Çocuk ve Köpeği oyunu


Çocuk ve köpeği oyununda, köpek ve çocuk birbirine yardım ederek çıkış kapısına gitmeyi amaçlıyor. Bazen köpek çocuğa, bazen de çocuk köpeğe kapıyı açacak. Bu n
http://bit.ly/1wsbJGF

İsim Şehir oyunu


Her çocuğun çocukluğunda arkadaşları ile oynayabileceği en kolay ve eğlenceli oyun olan isim şehir oyunumuza hoşgeldiniz. Bu oyunumuz da sadece şehir tahmin etm
http://bit.ly/YUMuBK

Kadın Soyma oyunu


3 farklı bayan oyuncu seçme hakkına sahip olduğunuz bu oyunda seçeceğiniz bayanın üzerinde ki elbiseleri çıkarabilmeniz için size verilen lazer silahı ile karşı
http://bit.ly/1wsbGdZ

Çılgın Polisler oyunu


En güzel iki kişilik oyunlardan biri olan çılgın polisler oyununda, bir polis ipin üzerinde diğer polis ise yerde bulunuyor. Amacınız polislerin aşağı ve yukarı
http://bit.ly/1wsbCL0

Süper Kahramanlar oyunu


Süper Kahramanlar oyununu oynayabilmek için öncelikle click to start yazan butonu tıklayın. Ardından isminizi yazarak, oyuna giriş yapın. 1-P Mode ile oyunu tek
http://bit.ly/YUMotZ

Dövüşçü Kardeşler oyunu


Dövüşçü kardeşler oyununda hedefiniz, karşınıza çıkaran rakipleri yenerek, bölüm içerisinde ilerlemek. Karşınıza sürekli iki dövüşçü çıkacak. Bu nedenle kardeşl
http://bit.ly/1wsbAmy

Bar Kavgası oyunu


Bar kavgası oyununda elinizde bulunan şişeyle, adamın kafasına vuruyorsunuz. Bu oyundaki adam yokken vuruş yapmamanız gerekiyor. Boşa vuruş yaptığınızda puan ka
http://bit.ly/YUMn9q

Sessiz Kaçış


Uzun yıllar bir hapishanede tutsak olarak tutulan kahramanımızın artık dayanacak gücü kalmamıştır. Bir şekilde bu zorlu hapishaneden kaçması ve özgürlüğüne kavuşması gerekiyor. Hapishaneden kaçarken hiç bir şekilde silah kullanmaması ve dikkat çekmemesi gerekiyor. Gardiyanların bir boş anını yakalıyarak ilerleyeceğiniz bu oyunda her bölümde zorluk seviyesi artmaktadır. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1yirq81

Meb Oyun Alex oyunu


Herkesin beklediği bisiklet gösteri yarışması başlamıştır. Bu yarışmada kahramanımız Alex'i kontrol ederek zorlu yollardan geçmesini sağlayacağız. Oyunda ki
http://bit.ly/1wsbuLH

Meb Şeker Yağmuru oyunu


Çok beğeneceğiniz meb şeker yağmuru oyunumuz ile sizlerleyiz. Toplamda 50 bölümden oluşan oyunumuza 1. bölümü seçerek başlıyoruz. İlk bölümlerde bizden patlatma
http://bit.ly/YUMlOY

Kamyon Park Et oyunu


Eğlenceli oyunumuz kamyon part etme ile sizlerleyiz. Oyunumuz oynanış bakımından zorluk seviyesi üst düzey bir oyundur. Size verilen kamyonu istenilen alana par
http://bit.ly/1wsbn2O

Robot Yarışı


Mükemmel bir oyun olan robot yarışı oyunu ile sizlerleyiz. Bu oyunu çok seveceksiniz. Robotların son model arabalara, arabaların ise güçlü robotlara dönüştüğü bu oyunumuz da oyunun yüklenmesinin ardından size seçmeniz için 2 tane araba sunulacaktır. Bunlardan bir tanesini seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Oyunda, diğer robot arabalar ile yarışarak bölümleri tamamlamaya çalışacaksınız. Karşınıza çıkan rakipleri aracınızda bulunan makinalı tüfek otomatik ateş edecektir. Eğer roket atmak isterseniz Z tuşunu, nitro kullanmak isterseniz ise X tuşunu kullanabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/YUBILX

Gün batımı 2 oyunu


İnsanlığın geleceği için yapılan deneyler bir aksilik sonucunda laboratuvar'da ki doktorlara bulaşmıştır.  Doktorlar zombie dönüşmüştür ve önüne çıkan
http://bit.ly/YUMkur

Pariste Alışveriş


Güzel kahramanımız Anna, Paris e alışveriş yapmak için gider. Modayı yakından takip eden kahramanımıza günlük harcaması gereken kart limiti verilir ve bu limit ile en iyi alışverişinizi yaparak günün en güzel kızı olmaya çalışacaksınız. Modanın başkenti olan Paris te herşey pahalı ve size verilen kart limiti ise azdır. Bunu göz önünde bulundurarak dikkatli alışveriş yapmanız gerekiyor. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/YUBHaU

Polis Sniper Eğitimi


3 boyutlu görselleri ile harika bir oyun sizlerle. Oyuna 1. bölümü serek başlayabilirsiniz. Oyunda ki amacınız etrafta çıkacak olan hedefleri tek atış ile vurmanız olacaktır. Oyunda çok hızlı ve dikkatli olmalısınız. Her bölümde ki görevler değişmektedir ve her bölüm oyun dahada zorlaşmaktadır. Herkese iyi eğlenceler.
http://bit.ly/1wsblaX

Polis Sniper Eğitimi oyunu


3 boyutlu görselleri ile harika bir oyun sizlerle. Oyuna 1. bölümü serek başlayabilirsiniz. Oyunda ki amacınız etrafta çıkacak olan hedefleri tek atış ile vurma
http://bit.ly/1wsblaX

Süper Dövüşçüler oyunu


En güzel iki kişilik dövüş oyunlarından biri olan Süper Dövüşçüler oyununu ister tek kişilik, isterseniz iki kişilik olarak oynayabilirsiniz. İki kişilik oynama
http://bit.ly/YUMdid

Ben10 Alien Boks Maçı oyunu


Sevilen tüm Ben 10 kahramanlarının yer aldığı eğlenceli boks turnuvasına hoşgeldinizi. Oyun da size verilen oyuncu ile turnuvaya katılarak boks dünyasının en iy
http://bit.ly/1ws6x5E