28 Temmuz 2013 Pazar

Kral Oyunlar



Kral Oyunlar
Kral oyun sunucuları istanbul’un mecidiyeköy ilçesinde bulunan sanyfony firmasında bulunamktadır.
Ama şuu anda sanal sunucu olarak yurt dışından hizmet almaktayız. Bünyesinde çok sayıda oyun siteleri barındılmaktadır. Düzenli olarak yeni teknolojiri öğrenip uygulayabileceğimiz bir proje üzerinde çalışmaktayız. Kral oyun alfa sürümünden önceki günlerinden beri kullandığımız .php yazılımını değiştirip .net uygulamasına geçmeyi düşünüyoruz.
Son derece güvenli olan .net yazılımı en baştan kendi ekibimizde yazmaktayız. Tasarımsal uygulamalarını yine bünyemizde bulunan tasarım ekibi üstlenmektedir. Oyun sektörü için en iyi web sitelerini geliştirmeyi hedeflediğimiz bu süreçte kullanıcı dostu oyun siteleri ve kullanıcıların en çok oynadığı oyunları barındırmayı hedefliyoruz.

Oyunların oynanırlık, görsellik ve performans açısından en iyi düzeye getirip kullanıcılara sunuyoruz. Oyunlar yapımcılar tarafından defalarca testlerden geçerek en iyi perfomansa ulaşmaktadır. kral oyun ailesi olarak üyelerin geri dönüşlerine site içersinde ki üye etkileşimine ve üyelerin kullandıkları ara yüze son derece önem vermekteyiz.

http://www.kraloyun24.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder